Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Penetron Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hidroizolant integral cristalin Penetron
Brand
Penetron
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Penetron este un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafata, impermeabilizand si protejand in profunzime betonul. Este format din ciment Portland, nisip de cuart tratat special si un compus din substante chimice active.

Penetron trebuie amestecat numai cu apa inainte de aplicare. Cand Penetron este aplicat pe o suprafata din beton, substantele chimice active reactioneaza cu umiditatea si varul stins prezente in canalele capilare ale betonului formand o structura insolubila cristalina. Aceste cristale umplu porii si reduc crapaturile rezultate in urma contractiei betonului pentru a preveni infiltrarea ulterioara a apei (chiar si sub presiune). Totusi, Penetron va permite trecerea vaporilor prin structura (ex. betonul va putea sa „respire”).

Suplimentar impermeabilizarii structurii, Penetron protejeaza betonul impotriva apei sarate, apei reziduale, apei subterane agresive si a altor solutii chimice agresive. Penetron este adecvat pentru utilizare in rezervoare de stocare a apei, instalatii de tratare a apei, etc. Penetron nu este material decorativ.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura