Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Penetron Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hidroizolant Peneseal Pro
Brand
Penetron
Cod produs
0005
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Peneseal Pro este un sigiliu lichid aplicat prin pulverizare care formeaza o bariera sub suprafata care protejeaza betonul impotriva patrunderii apei si sigileaza fisurile existente cu o dimensiune de pana la 2mm. Daca este aplicat pe o suprafata de beton curatat adecvat, va reactiona cu betonul pentru a forma un gel sub-suprafata. Acest gel sigileaza porii, capilarele si fisurile. Cata vreme apa este prezenta, produsul va ramane activ si va sigila fisurile fine ulterioare.

UTILIZĂRI RECOMANDATE
Datorita capacitatii sale de a rezista la stresul termic, Peneseal Pro este ideal pentru acoperisuri din beton, poduri, podete, terase, structuri supuse traficului, trotuare si cai de acces. Pe scurt, oriunde betonul este expus direct elementelor naturii si exista asteptari privind un stres termic considerabil.
Pentru proiecte subterane, Penetron este sistemul dovedit.

AVANTAJE
Izoleaza fisurile existente cu dimensiune de pana la 2,00mm; noile fisuri fine vor fi izolate la contactul cu apa.
Protejeaza impotriva apei, infiltrarilor de cloruri si sulfati; creste rezistenta impotriva atacurilor chimice si a carbonatarii. Peneseal Pro nu trebuie folosit in zone in care este posibil sa existe atacuri acide sau alcaline puternice.
Situarea sub suprafata nu va afecta prinderea unor aplicari ulterioare de produs.
Creste duritatea suprafetei (adancime de aproximativ 20mm) pana la 8 pe scara Moh.
Aplicare Simpla, facila si economica in comparatie cu alte sisteme de membrane.
Circulabil la 6 ore dupa primul tratament cu apa, fara a fi afectata protectia. Nu se exfoliaza sau zgarie si poate fi lustruit. Nu este nevoie de sapa negativa.
Non toxic - poate fi aplicat pe structurile care contin apa potabila.
Usurinta in reparare - daca in continuare exista fisuri mari sau acestea reapar, ele pot fi identificate si reparate cu usurinta; nu este nevoie de indepartarea dificila a membranei pentru identificarea fisurilor.
Din Gura in Gura